Ga voor veiligheid en contacteer ons vandaag nog.

Uitgebreid assortiment in duurzame beveiligingscamera’s
Uw constante detectie binnen- en buitenshuis

Bent u van plan een beveiligingscamera te plaatsen? In Brugge kan u hiervoor terecht bij Argus Alarm Group. Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd in het plaatsen van toestellen binnen- of buitenshuis.

Bescherm uw eigendom

Om uw domein optimaal te beschermen en inbraken en diefstallen tegen te gaan is een beveiligingscamera, geplaatst door Argus Alarm Group regio Brugge en omstreken, de ideale oplossing. Wij plaatsen analoge en IP camera’s, afgestemd op uw wensen en behoeftes. Vooraf gaan we van start met een plaatsbezoek. Op die manier kunnen we een duidelijk zicht krijgen op de noden, de plaatsingsmogelijkheden en het beschikbaar budget.

Risicoanalyse op maat

Door alle elementen van ons plaatsbezoek te verzamelen en te analyseren kunnen we een correct beeld krijgen van wat u nodig heeft en waar de beste locaties zijn op uw eigendom om beveiligingscamera’s te plaatsen. We overlopen graag samen met u onze analyse en geven u ook een gedetailleerde offerte voor de vooropgestelde werken. Op dat moment kan er nog altijd bijgestuurd worden. Eens we een akkoord hebben bereikt, worden de werken ingepland en vakkundig uitgevoerd. Vraag uw afspraak aan en ontdek onze talloze mogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Contact

Advies
op maat

Vrijblijvende
offertes

Jarenlange
ervaring