Ga voor veiligheid en contacteer ons vandaag nog.

Kies voor inbraakbeveiliging
Bescherm uw bezittingen dag en nacht

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in inbraakbeveiliging in regio Brugge? Vertrouw in dat geval op de vakkennis van Argus Alarm Group.

Optimale inbraakbeveiliging

Wanneer u geld thuis bewaart, wilt u graag dat dit ook veilig opgeborgen blijft. En ook andere materiële zaken zoals juwelen, laptops, televisietoestellen, fototoestellen, muziekinstallaties, … ziet u liever niet in verkeerde handen terechtkomen. Een logische stap om dit te vermijden is uw huis goed beveiligen tegen dieven, homejackers of inbrekers. Met de inbraakbeveiligingssystemen van Argus beveiligt u uw woning of bedrijf optimaal en dit tegen een betaalbare prijs.

Onze troeven

Als erkend installateur maken wij vooraf een uitgebreide risicoanalyse en geven u graag persoonlijk advies over het systeem dat voor uw woning of bedrijf het meest geschikt is. We leveren een 24/24 service en dit 7 dagen op 7. Indien uw woning ouder is dan 10 jaar is een 6% BTW-tarief mogelijk.

Argus Alarm Group zorgt niet alleen voor de beveiliging van gebouwen maar is ook uw partner bij inbraakbeveiliging voor uw bestelwagen die op straat geparkeerd staat, ongeacht of dit regio Brugge of Vlaanderen betreft. Onze draadloze systemen hebben hun efficiëntie bewezen. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat en vertrouw uw eigendom toe aan een beveiligingsexpert.

Heeft u een vraag?

Contact

Advies
op maat

Vrijblijvende
offertes

Jarenlange
ervaring